Јадете co

Ushqehu.me (Ушќеху) ви овозможува да ги нарачате вашите омилени јадења од вашите омилени ресторани и кујни cо само неколку кликови.

11 Ресторани
163 Служени луѓе
456 Регистрирани корисници

Прелистајте според кујна

Откријте ресторани по вид на оброк

Главни Ресторани

Истражете ресторани,барови и кафулиња по локалитет

Сите ресторани

 • Затворено
  Kiki Fast Food
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 15-30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Agora NMK
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 10-20 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Babloku
  Вид на храна: Брза храна
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Trenditional House
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Doner Sharri
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Patara
  Вид на храна: Patate të skuqura, Pije, Pizza, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30-50 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Chocolatte PLUS Tetovo
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30-40 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Pepperoni
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  (1)
  Agon’s Cake
  Вид на храна: Cлатки
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 • Затворено
  Tajo Hamburgeria
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за 15 минути
 • Затворено
  Amanti
  Време на испорака Вашата нарачка ќе биде испорачана за 30 минути
  Bреме за подигање Нарачката може да се подигне за минути
 Softueri për gastronomi, Conome

Софтвер за гастрономија, Кономe

Тестирајте бесплатно и дознајте повеќе за системот Кономе.