Për ne

Ushqehu është pjesë e iSolve Doo Tetovë

Ushqehu.me  është ueb faqe e krijuar përmes kompanisë iSolve, Tetovë. iSolve është një kompani që ofron zgjidhje softuerike, zhvillimin ueb aplikacioneve, aplikacione celulare dhe një agjenci marketingu digjital.

iSolve u themelua në vitin 2018, dhe projekti Ushqehu u lançua në vitin 2022. Ushqehu është një biznes ku ushqimi përgatitet nga restorante të pavarura (“restorantet tona partnere”) dhe shitet / ofrohet / reklamohet përmes uebsajtit tonë www.Ushqehu.me.

Ushqehu.me është një platformë që lidh restorantet me klientët, në të cilën restorantet mund të promovojnë dhe shesin produktet e tyre. Një platformë që lehtëson komunikimin me klientin gjatë porosisë. Restorantet që bashkëpunojnë me ne fokusohen vetëm në cilësinë e shërbimeve të tyre pasi ne kujdesemi për reklamimin e tyre.

Kontakt

Telefon:  071 211 134  /044-452 184
Email: support@ushqehu.me
Web : www.Ushqehu.me

Ushqehu/ iSolve Doo,
Adresën: Ilindenit 1220, Tetovë 1200