Ushqehu Me

Ushqehu ju mundëson të porositni pjatat tuaja të preferuara nga restorantet dhe kuzhinat tuaja të preferuara me vetëm disa klikime.

11 Restorante
149 Njerëz zyrtar
361 Përdorues të regjistruar

Shfletoni sipas kuzhinës

Zbuloni restorantet sipas llojit të kategorive

Restorantet kryesore

Eksploroni restorante, bare dhe kafene sipas lokalitetit

Të gjitha restorantet

 • Mbyllur
  Kiki Fast Food
  Lloji i ushqimit: Patate të skuqura
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 15-30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Agora NMK
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 10-20 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Babloku
  Lloji i ushqimit: Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Trenditional House
  Lloji i ushqimit: Ëmbëlsira, Pasta, Patate të skuqura, Pije, Pizza, Skarë, Supë/Çorbë, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Doner Sharri
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Patara
  Lloji i ushqimit: Patate të skuqura, Pije, Pizza, Skarë, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30-50 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Chocolatte PLUS Tetovo
  Lloji i ushqimit: Ëmbëlsira
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30-40 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Pepperoni
  Lloji i ushqimit: Pasta, Patate të skuqura, Pije, Pizza, Skarë, Supë/Çorbë, Ushqim i Shpejtë
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  (1)
  Agon’s Cake
  Lloji i ushqimit: Ëmbëlsira
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 • Mbyllur
  Tajo Hamburgeria
  Lloji i ushqimit: Ushqim i Shpejtë
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për 15 minuta
 • Mbyllur
  Amanti
  Lloji i ushqimit: Pasta
  Koha e dërgimit Porosia juaj do të dorëzohet per 30 minuta
  Koha e marrjes Mund ta merni porosinë për minuta
 Softueri për gastronomi, Conome

Softueri për gastronomi, Conome

Testo falas dhe mëso më shumë për sistemin Conome.